Oldboyslið hjá Neistanum til 25 ára hald hjá Kyndli

Neistamenn í 1981. St.f.v: Hildibjart Johansen, Hansemann Mikkelsen, Bjarni Johansen, Torbjørn Mikkelsen, Johnny Reinert, Henning Eysturoy og Egil Lyngsø. Húkandi f.v: Poul Johannes Johansen, Petur av Sandi og Mortan Mørk. (Mynd Evald Larsen)

Liðmyndin er frá 1981, tá ið Kyndil fylti 25 ár, og 31 ár eru tí liðin, síðani Evald Larsen tók myndina. Neistaspælararnir á myndini spældu flestir í 50-árunum, men spælari sum Mortan Mørk, sáli, spældi eisini í 40-árunum, og Johnny Reinert og Bjarni Johansen spældi eisini fyrst í 60 árunum. So er onkur, sum spyr, hví Torbjørn Mikkelsen, sáli, er á myndini og er farin í bláan búna.

Bæði Kyndil og H71 eru sprottin úr Neistanum, og tað vóru ungfólk, sum hildu til í Losjuni, sum stovnaðu Kyndil í 1956. Fleiri góðir spælarar millum annað Torbjørn Mikkelsen, Petur Sigurd Rasmussen og Hannis Jacobsen fór tá úr Neistanum í nýggja felagið. Á 25 ára føðingardegnum spældi Torbjørn við sínum gomlu liðfeløgum.

Á myndini er Henning Eysturoy, sáli, sum í fleiri ár var formaður í Neistanum. Hann og Eðin Slættesen løgdu nógvar tímar í felagsskapin, sum vit ungu fingu gleða av. Sjey spælarar á myndunum eru ikki millum okkum longur. (Vagnur)

Frá dystinum í 1981: F.v: Torbjørn Mikkelsen, Poul Johannes Johansen, Nick Hansen og Bjarni Johansen. (Mynd Evald Larsen)

Viðmerkingar

viðmerkingar

Leave a reply