Hugflogið hjá Edwardi Fuglø hevur ongar greinsur

Sjaldsama listarverkið í SMS. (Mynd Vagnur)
Sjaldsama listarverkið í SMS. (Mynd Vagnur)

Tá eg fyri fimm árum síðani skuldi í SMS at keypa, mátti eg venda til húsa aftur eftir myndatólinum. Tí serliga listarverkið á Torginum mátti eg taka mynd av. Nógv fólk eygleiddu snildisliga listarverkið. Alskyns føroyskir fuglar. Edvard hevði gjørt eina kúlu, sum hann hevur spent høsnanet um. Síðani eru fuglarnir festir í netið. Tað serliga við listarverkinum er, at myndin broytist, so hvørt sum tú gongur um listarverkið, tí fuglarnir eru so ymiskir í stødd og liti.

Edvard Fuglø er kendir føroyskur listamaður og hevur fingið fleiri virðislønir bæði í Føroyum og uttanlands. Hann er kendir fyri pallseting í sjónleikum, sjónvarpi og filmum. Eisini hevur hann tekna til ymsar bøkur og frímerki. Ein maður segði mær í morgun, at fuglarnir koma frá ymsum skúlum í landinum. Eisini gott hugskot hjá Edvardi at fáa fólk at gita, hvussu nógvir fuglar eru í listarverkinum. Ein seðil er hjá fólki at skriva á. Hugflogið hjá Edvardi Fuglø hevur ongar greinsur, má eg siga. Vakurt og áhugavert at síggja nógvu føroysku fuglarnar. (Vagnur)

Listarverkið broytist so hvørt, sum tú gongur um tað. (Vagnur)
Listarverkið broytist so hvørt, sum tú gongur um tað. (Vagnur)

Viðmerkingar

viðmerkingar

Leave a reply